Celebració d'aniversaris

El dia 20 de novembre, en Pep Baquer celebrava els seus “primers” 70!. Pròpiament els havia de fer encara al cap de tres dies, el dia 23N, i aprofitant l’avinentesa, es va fer una celebració múltiple d’aniversaris fets al llarg de l’any i que encara no havíem pogut celebrar plegats, i tots a bufar espelmes: l’Esteve Guàrdia n’havia fet ja 70; la Montserrat Baquer, germana d’en Pep, aquell mateix dia en feia 76; l’Araceli Sampere, la Cristina Domingo, l’Aurora Camps i la Teresa Borrut, no feia massa, n’havien fet 60; en Jordi Ribera 57 i la Madi Rossell 55.


La celebració va començar amb una Eucaristia d’acció de gràcies, a l’Oratori. Després, a la sala d’esbarjo va continuar la festa. Hi va haver dos temps culminants: la “bufada d’espelmes” i la “cantada” de cançons dels “nostres temps”: Llach, Serrat, Marina Rossell, etc. La cançó obligada que va obrir el repertori va ser “Ara que tinc vint anys” i la més emotiva “Paraules d’amor”. En Pep i la seva guitarra anaven marcant el ritme i l’harmonia...La veritat és que ens ho vàrem passar d’allò més bé, tant, que estem esperant alguna altra ocasió per tornar-nos a trobar i seguir celebrant el que sigui. I per molts anys! Volem compartir amb tots la celebració dels 70 anys d'en Pep Baquer!

Notícies recents
Arxiu de notícies