top of page

Celebració d'aniversaris

El dia 20 de novembre, en Pep Baquer celebrava els seus “primers” 70!. Pròpiament els havia de fer encara al cap de tres dies, el dia 23N, i aprofitant l’avinentesa, es va fer una celebració múltiple d’aniversaris fets al llarg de l’any i que encara no havíem pogut celebrar plegats, i tots a bufar espelmes: l’Esteve Guàrdia n’havia fet ja 70; la Montserrat Baquer, germana d’en Pep, aquell mateix dia en feia 76; l’Araceli Sampere, la Cristina Domingo, l’Aurora Camps i la Teresa Borrut, no feia massa, n’havien fet 60; en Jordi Ribera 57 i la Madi Rossell 55.


La celebració va començar amb una Eucaristia d’acció de gràcies, a l’Oratori. Després, a la sala d’esbarjo va continuar la festa. Hi va haver dos temps culminants: la “bufada d’espelmes” i la “cantada” de cançons dels “nostres temps”: Llach, Serrat, Marina Rossell, etc. La cançó obligada que va obrir el repertori va ser “Ara que tinc vint anys” i la més emotiva “Paraules d’amor”. En Pep i la seva guitarra anaven marcant el ritme i l’harmonia...La veritat és que ens ho vàrem passar d’allò més bé, tant, que estem esperant alguna altra ocasió per tornar-nos a trobar i seguir celebrant el que sigui. I per molts anys! Volem compartir amb tots la celebració dels 70 anys d'en Pep Baquer!

Notícies recents
Arxiu de notícies
bottom of page