"Cap al cor del món" (Pep Mària, sj)

15 Jun 2016

 En Pep Mària, membre de la comunitat del Centre Borja, ha publicat recentment el llibre “Cap al cor del món” (Editorial Claret).

 

“Cap al cor del món és un conjunt de textos aparentment senzills, però d’una profunditat que emana d’una gran virtut: la de saber mirar a l’interior de les persones i de les coses per tal de descobrir-hi el que importa de veritat. El Petit Príncep afirma que “l’essentiel est invisible aux yeux”; igual com el protagonista de l’obra de Saint-Exupéry, en Josep Mària ens descobreix les coses que són essencials, i no ho fa mogut per un mer afany d’experimentació o de recerca científica. L’anima la vocació de tenir cura dels altres perquè, darrere de cada un dels setanta escrits que componen aquest llibre, hi batega l’anhel d’ajudar el lector a viure intensament i amb esperança experiències tan profundes com l’amor, la por o la pèrdua d’un ésser estimat. Per fer-ho, se serveix de fets o d’anècdotes quotidianes, que es converteixen en el punt de partida de reflexions sobre la justícia, la solidaritat o l’espiritualitat.” (Del pròleg d’Eugènia Bieto, Directora General d’ESADE).

 

 

 

Please reload

Notícies recents
Please reload

Arxiu de notícies
Please reload

@2014 | Centre Borja Jesuïtes |