top of page

Reconeixement Emmanuel Mounier a José I. González Faus

Aquest any, l’institut Emmanuel de Catalunya i la Facultat de Filosofia de Catalunya han decidit atorgar el Reconeixement Emmanuel Mounier 2015 al Dr. José Ignacio González Faus, pel seu permanent compromís en defensa del desenvolupament humà, la pau, els drets de les persones i la plena convivència en tota la seva trajectòria, sobre la base de la recerca de l’autèntica fe cristiana i l’aprofundiment de la dimensió teològica de la persona humana.

thumb.jpg

Aquest premi s'atorga a aquelles persones o institucions que destaquin per actituds i activitats que expressin les qualitats més apreciades de la persona humana, tan en l'àmbit intel·lectual com pràctic, en l'horitzó del pensament personalista, sota les característiques del compromís amb el creixement de l'ésser humà i amb l'avançament comunitari vers un mon més just i habitable.


El guardó serà lliurat al premiat el dia 21 de maig de 2015 a les 19h a la Sala Sant Jordi de la Facultat de Filosofia de Catalunya (c/ Diputació, 231 de Barcelona) en un acte previ a la sessió ordinària de l'Aula Mounier prevista per aquesta data.


Font de la notícia: Cristianisme i Justicia

Notícies recents
Arxiu de notícies
bottom of page