top of page

Documents Espiritualitat i Pregària - Curs 2015-2016: Recés a Manresa (Maig 2016)

La crònica del Recés

Alguns testimonis...

"Experiència entranyable de comunitat i forta sacsejada espiritual pregant amb Sant Ignasi i a la missa. La Cova té quelcom d'especial."

"Era la primera vez que iba a Manresa (ruta ignaciana). Para mí fue una buena experiencia espiritual y de una amistad especial. Experiencia espiritual: me sentí atrapada por la voz de San Ignacio. Amistad especial:Compartí coche con dos señoras y pensé que las conocía de siempre; compartí con todos una Eucaristía llena de cariño y pensé que Jesús SI estaba con nosotros. Me ayudó a caminar hacia adelante sintiéndome acompañada. Gracias a todos."

"Per mi la trobada a la Cova de Sant Ignasi va ser fantàstica. Era la primera vegada que estava amb aquest grup de pregària i vaig trobar-me integrat des del primer moment. Les lectures; els cants; ... Molt adients i en Pep Baquer un gran Jesuïta, gran persona i molt comunicatiu. L'Eucaristia va ser molt viscuda i amb molt de caliu. Estic desitjant trobar-me amb el grup el pròxim dia 12!!"

"Jo era la primera vegada que anava a la cova. En tenia ganes des de feia temps i va ser providencial l'oportunitat d'anar-hi amb vosaltres.Vareu ser molt acollidors i em vàreu fer sentir en família. Un valor difícil de trobar en molts dels àmbits de les nostres vides. Us vull agrair l'organització i la qualitat de la trobada, tant espiritualment com humanament."

"Para mí fue una buena experiencia , pues aparte de hacer algunos KM de más, sirvió para constatar el nivel de comprensión y bondad de las dos personas que nos acompañaban. Espiritualmente tuve ocasión de tener unos momentos de meditación más serena que en otras ocasiones y que me llenó mucho tanto la Eucaristía como el lugar donde se celebró. También fue muy positivo el contacto más cercano con las personas que compartimos estos momentos."

"La trobada a Manresa va ser tan emotiva que m'encantaria repetir-la a Roma".

bottom of page