NOTÍCIES

Notícies recents

03/09/2018

Podeu llegir la entrevista fent click al següent enllaç: 

https://www.elperiodico.com/es/entre-todos/20180826/xavier-rodriguez-yo-ejerzo-de-cura-a-traves-de-la-magia-7002500

23/05/2018

El jesuïta de 91 anys, de la comunitat del Centre Borja i natural de Mallorca, P. Nicolau Pons Llinàs, sj, ha participat, enguany, en els XXXV Jocs Florals de la Gent Gran del Vallès. Amb el seu poema "La Vellesa", el jurat l'ha declarat guanyador del Premi Viola en Català. Li donem la més cordial felicitació. I desitgem que l'any vinent es torni a presentar.

22/05/2017

El P. Nicolau Pons i Llinàs, sj "Colau", ha participar en els  Jocs Florals de la Llar d'Avis de Sant Cugat del Vallès en el tema "Poesia Religiosa". Ha resultat guanyador de l'Accessit Viola de Català. La nostra cordial enhorabona!

El lliurament de diplomes es va celebrar dissabte dia 20 de maig en un acte cultural a la Llar Santa Rosa. La seva dirtectora va ser qui va lliurar els premis.

28/12/2016

El dia 20 de novembre, en Pep Baquer celebrava els seus “primers” 70!. Pròpiament els havia de fer encara al cap de tres dies, el dia 23N, i aprofitant l’avinentesa, es va fer una celebració múltiple d’aniversaris fets al llarg de l’any i que encara no havíem pogut celebrar plegats, i tots a bufar espelmes: l’Esteve Guàrdia n’havia fet ja 70; la Montserrat Baquer, germana d’en Pep, aquell mateix dia en feia 76; l’Araceli Sampere, la Cristina Domingo...

20/07/2016

El proper diumenge 31 de juliol, en la festivitat de Sant Ignasi de Loiola, tindrà lloc a les onze del matí la inauguració de la reforma de la Capella de Sant Ignasi de Loiola a la Basílica de Santa Maria del Mar. La reforma de la Capella de sant Ignasi és una iniciativa promoguda per la Companyia de Jesús a Catalunya amb el suport de la Basílica de Santa Maria del Mar.

Amb aquest projecte s'ofereix un espai de contemplació, just al lloc on sant...

18/06/2016

En ocasió de la segona edició de la monografia tècnica: “LA FIBRA DE CARBONO EN REFUERZO DE ESTRUCTURAS DE HORMIGÓN” publicada per l’Institut d’Estudis Estructurals (IEE).

En Pep Baquer, membre de l’equip de Pastoral del C.B., és l’actual vicepresident de l’Associació de Consultors d’Estructures (ACE), professor de l’IEE, i responsable de la Comissió de Rehabilitació.

Ha coordinat l’equip de recerca format per associats de l’ACE, la tasca del qual ha...

15/06/2016

En Pep Mària, membre de la comunitat del Centre Borja, ha publicat recentment el llibre “Cap al cor del món” (Editorial Claret).

“Cap al cor del món és un conjunt de textos aparentment senzills, però d’una profunditat que emana d’una gran virtut: la de saber mirar a l’interior de les persones i de les coses per tal de descobrir-hi el que importa de veritat. El Petit Príncep afirma que “l’essentiel est invisible aux yeux”; igual com el protagonista de...

30/07/2015

El divendres dia 31 de juliol és Sant Ignasi de Loiola i ho celebrarem amb una Eucaristía al Centre Borja a les 13h. Està tothom convidat.

 

 

 

09/02/2015

Aquest any, l’institut Emmanuel de Catalunya i la Facultat de Filosofia de Catalunya han decidit atorgar el Reconeixement Emmanuel Mounier 2015 al Dr. José Ignacio González Faus, pel seu permanent compromís en defensa del desenvolupament humà, la pau, els drets de les persones i la plena convivència en tota la seva trajectòria, sobre la base de la recerca de l’autèntica fe cristiana i l’aprofundiment de la dimensió teològica de la persona humana.

...

04/01/2015

El divendres 19 de desembre Joan M. Puiggròs i Modolell va defensar la Tesina de la Llicenciatura: 

 

COM VA ENTENDRE LA COMUNITAT JOÀNNICA L’EXPERIÈNCIA DE DÉU A TRAVÉS DE JESÚS

 

Please reload

Please reload

Arxiu de notícies
Please reload

@2014 | Centre Borja Jesuïtes |